Over ons

Sponsoring

Bosscher Janssens notarissen treedt hier en daar als sponsor op. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral omdat we het leuk vinden. En omdat het leuk moet zijn, beperken we ons tot gebieden waarin wij ons ook sociaal bewegen.

Voetbal

André Bosscher is sinds jaar en dag leider van het voetbalteam van zijn zoon. Logisch dus dat dat team van F.C. Lewenborg gesponsord wordt door Bosscher Janssens notarissen! Naast kledingsponsor hangt er op het hoofdveld natuurlijk ook een reclamebord.

En deze mannen, JO 13-1, werden op 11 mei 2019 maar mooi kampioen!

Nog meer kampioenen!
De jongens van S.V.T. (SV Tynaarlo), JO9-1, werden dit seizoen kampioen. Ook dit team sponsoren wij van harte.

Hockey

Jan Janssens ademt hockey. Is hij recent zelf actief met het spelletje gestopt, des te actiever was hij als bestuurslid van GHHC Groningen. En als vader van twee hockeyende dochters is hij bijna elk weekeinde wel op de hockeyvelden te vinden. Natuurlijk  dus sponsort Bosscher Janssens notarissen het hockey.

 

 

Golf

Karel Kuhlmann golft al ‘zijn hele leven’. Kuhlmann draagt Golfclub Holthuizen in Roden een warm toe en dus zijn wij daarvan trotse sponsor.

Over ons

Werkwijze

Onze kracht zit in de aandacht voor de mens en zijn verhaal. Alleen door tijd en aandacht te besteden aan u als cliënt kunnen we verkregen informatie omzetten naar de dienstverlening die bij u past.

Meer informatie
Over ons

Medewerkers

Korte lijnen, daar houden we van! Als u belt wordt u direct doorverbonden met uw dossierbehandelaar. Indien doorverbinden op dat moment niet lukt, zal er een interne melding gaan naar de dossierbehandelaar. U wordt dezelfde dag nog teruggebeld.

Uiteraard kunt u ook via het contactformulier een e-mail sturen naar uw dossierbehandelaar.

Meer informatie
Over ons

Historie

Bosscher Janssens notarissen. Een allroud notariskantoor dat is ontstaan uit een fusie tussen Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen.

Meer informatie