Over ons

Sponsoring

Bosscher Janssens notarissen treedt hier en daar als sponsor op. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral omdat we het leuk vinden. En omdat het leuk moet zijn, beperken we ons tot gebieden waarin wij ons ook sociaal bewegen.

Voetbal

Dit seizoen zijn wij samen met Woning van Nu de hoofdsponsor van FC Lewenborg. Dat is niet voor niets! André Bosscher loopt daar al jaren rond en het werd hoog tijd alle ‘hap-snap’ sponsoringen om te zetten in een vastere relatie. Daar zijn we trots op! De eerste teams dragen onze naam en natuurlijk hangt er op het hoofdveld een reclamebord.

De zoon van Ellen Westerbeek speelt de sterren van de hemel bij S.V.T. (SV Tynaarlo), in JO10-1. Daaraan dragen wij graag ons steentje bij.

Hockey

Jan Janssens ademt hockey. Is hij recent zelf actief met het spelletje gestopt, des te actiever was hij als bestuurslid van GHHC Groningen. En als vader van twee hockeyende dochters is hij bijna elk weekeinde wel op de hockeyvelden te vinden. Natuurlijk  dus sponsort Bosscher Janssens notarissen het hockey.

 

Golf

Karel Kuhlmann golft al ‘zijn hele leven’. Kuhlmann draagt Golfclub Holthuizen in Roden een warm toe en dus zijn wij daarvan trotse sponsor.

Over ons

Werkwijze

Onze kracht zit in de aandacht voor de mens en zijn verhaal. Alleen door tijd en aandacht te besteden aan u als cliënt kunnen we verkregen informatie omzetten naar de dienstverlening die bij u past.

Meer informatie
Over ons

Medewerkers

Korte lijnen, daar houden we van! Als u belt wordt u direct doorverbonden met uw dossierbehandelaar. Indien doorverbinden op dat moment niet lukt, zal er een interne melding gaan naar de dossierbehandelaar. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Uiteraard kunt u ook via het contactformulier een e-mail sturen naar uw dossierbehandelaar.

Meer informatie
Over ons

Historie

Bosscher Janssens notarissen B.V. Een allroud notariskantoor dat is ontstaan uit een fusie tussen Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen.

Meer informatie