Over ons

Historie

Bosscher Janssens notarissen B.V. Een allroud notariskantoor dat is ontstaan uit een fusie tussen Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen.

Notariaat Kuhlmann

Het was mr. P. Cleveringa die zich in 1887 (!) als notaris in Groningen vestigde. Het ‘protocol 5713’ was geboren.

Protocol 5713
Cleveringa is tot 1917 notaris geweest en werd opgevolgd door J.F. de Ruyter de Wildt (tot 1919). Vervolgens zijn de heren T.H. Hummelen (1919-1937), H.R.J. van der Veen (1938-1963), H. Sliep (1964-1978) en mr. F.M.C. Wessels (1979-1987) als notaris in het protocol werkzaam geweest. Notaris mr. K.H.H.J. (Karel) Kuhlmann is op 23 oktober 1987 op het protocol tot notaris benoemd en zijn naam heeft jarenlang op de gevel gestaan. Na zijn eervol ontslag als notaris op 30 september 2011 is mr. A. (André) Bosscher als opvolger aan de slag gegaan. Na 5 jaar ‘Notariaat Kuhlmann’ was de tijd rijp onder eigen naam verder te gaan. Waar ‘Notariaat Kuhlmann’ in Groningen en omgeving een goede naam heeft opgebouwd, kan dat inmiddels zeker ook van ‘Bosscher’ worden gezegd!

Notariskantoor Cohen

Mr. J. (Julius) Cohen is op 20 januari 1989 met ‘niets’ een notariskantoor begonnen. Geen voorgangers dus.

Protocol 5730
De hele historie van dit protocol is dus op het conto van Julius Cohen te schrijven. In Groningen-Zuid, laatstelijk aan De Savornin Lohmanlaan 1 in Groningen heeft Cohen een pracht van een kantoor opgebouwd. Met mr. J.A.M. (Jan) Janssens heeft Julius Cohen een waardig opvolger gekregen. Leuk detail daarbij is dat Jan Janssens zijn eerste voorzichtige notariële stapjes op het kantoor van Julius Cohen heeft gezet. Als studentstagiaire kreeg Jan van Julius de kans zijn eerste notariële akten te maken! Nu, na 28 jaar, is de cirkel dus rond.

Over ons

Werkwijze

Onze kracht zit in de aandacht voor de mens en zijn verhaal. Alleen door tijd en aandacht te besteden aan u als cliënt kunnen we verkregen informatie omzetten naar de dienstverlening die bij u past.

Meer informatie
Over ons

Medewerkers

Korte lijnen, daar houden we van! Als u belt wordt u direct doorverbonden met uw dossierbehandelaar. Indien doorverbinden op dat moment niet lukt, zal er een interne melding gaan naar de dossierbehandelaar. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Uiteraard kunt u ook via het contactformulier een e-mail sturen naar uw dossierbehandelaar.

Meer informatie
Over ons

Sponsoring

Bosscher Janssens notarissen treedt hier en daar als sponsor op. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral omdat we het leuk vinden. En omdat het leuk moet zijn, beperken we ons tot gebieden waarin wij ons ook sociaal bewegen.

Meer informatie