Over ons

Kunst

We hebben een paar mooie kunstwerken aan de muur en stellen de kunstenaars hier graag aan u voor. Als u bij ons op kantoor komt, kunt u de kunst in het echt bekijken!

Daan Oude Elferink

Naast ‘The Office’, hebben we nog een kunstwerk van deze kunstenaar Daan Oude Elferink. Check zijn website www.daanoe.nl voor nog meer. Zeer de moeite waard!

Marein Konijn

Speciaal voor ons kantoor maakte Marein Konijn een tweetal schilderijen. Op haar website www.mareinkonijn.nl is veel meer van haar te zien!

Over ons

Medewerkers

Korte lijnen, daar houden we van! Als u belt wordt u direct doorverbonden met uw dossierbehandelaar. Indien doorverbinden op dat moment niet lukt, zal er een interne melding gaan naar de dossierbehandelaar. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Uiteraard kunt u ook via het contactformulier een e-mail sturen naar uw dossierbehandelaar.

Meer informatie
Over ons

Werkwijze

Onze kracht zit in de aandacht voor de mens en zijn verhaal. Alleen door tijd en aandacht te besteden aan u als cliënt kunnen we verkregen informatie omzetten naar de dienstverlening die bij u past.

Meer informatie
Over ons

Historie

Bosscher Janssens notarissen B.V. Een allroud notariskantoor dat is ontstaan uit een fusie tussen Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen.

Meer informatie
Over ons

Sponsoring

Bosscher Janssens notarissen treedt hier en daar als sponsor op. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral omdat we het leuk vinden. En omdat het leuk moet zijn, beperken we ons tot gebieden waarin wij ons ook sociaal bewegen.

Meer informatie