Nieuws

Tijdlijn

Op deze website lees je onze meest recente Facebookberichten. Dat is weer eens wat anders dan droog het “laatste nieuws” presenteren. Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. En ‘liken’ wordt gewaardeerd!

Eerste Kamer stemt voor twaalf voorstellen gemeentelijke herindeling

Haren, Ten Boer en Groningen gaan echt samen. Iedereen was natuurlijk altijd al welkom op ons kantoor, straks kunnen ook de inwoners van Haren en Ten Boer ‘gewoon’ in de eigen stad naar de notaris 😉

4 vind ik leuks1 week geleden

Omslagfoto van

26 vind ik leuks2 maanden geleden

Op 25 mei aanstaande treedt de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) in werking. Iedereen is er maar druk mee. Wij ook! Het is goed te weten dat wij altijd al zeer zorgvuldig met persoonsgegevens omgingen (een open deur wat ons betreft). Op onze site hebben we onze privacyverklaring gepubliceerd. En het moment hebben we aangegrepen ook onze..

4 vind ik leuks2 maanden geleden

Poen voor Billy en ijs van mij.

Spontane acties? Wij houden ervan! Zo liepen wij Rob mulder in M’n eentje, Rob Mulder tegen het lijf en voordat we het wisten, zaten we middenin een prachtig verhaal. Over Bonaire, ijsjes en Billy! De hele video is meer dan de moeite waard, rond 13.20 verschijnen wij ten tonele. Gewoon kijken.

4 vind ik leuks2 maanden geleden

'Hypotheekakte één van moeilijkst te lezen documenten'

Hiermee kunnen we het wel eens zijn 😉 Maar gelukkig zijn wij er dan ook nog om het allemaal in gewone taal aan de klanten uit te leggen. Zo heb je alles juridisch prima geregeld en snap je ook je nog waar je je handtekening onder zet.

9 vind ik leuks2 maanden geleden

We zijn er klaar voor. Kom je ons ook bezoeken op de uitvaartbeurs in de Martinikerk? Stand 26, welkom!

11 vind ik leuks4 maanden geleden

Belangrijke onderwerpen luchtig gebracht! Aanstaande zaterdag present op de uitvaartbeurs in de Martinikerk. Stand 26. De toegang is gratis.

2 vind ik leuks4 maanden geleden

Even een formuliertje invullen en húp: we hebben toch weer een algehele gemeenschap van goederen. Wat een wetsvoorstel. Geen goede voorlichting? Überhaupt geen voorlichting, daarmee is toch helemaal niemand gediend? https://www.knb.nl/nieuwsberichten/knb-voorstel-dekker-gevaarlijk-vanwege-ontbreken-goede-voorlichting

2 vind ik leuks4 maanden geleden

GHHC Groningen

Mooie prestatie van ‘onze’ meiden. Vechten tot de allerlaatste seconde wordt beloond. Goed gedaan meiden, gefeliciteerd🥇!

4 vind ik leuks5 maanden geleden

Belangstelling voor NotarisID | Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris stapt met NotarisID in de digitale identificatie. En het wordt nog mooier, want het ontwikkelde identificatiemiddel dat straks bij de notaris verkrijgbaar is, heeft als enige op de markt het veiligheidsniveau ‘hoog’.

2 vind ik leuks5 maanden geleden

STORING! Op dit moment kampt onze telefonieprovider met een storing. Hierdoor zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Er is ons toegezegd dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

0 vind ik leuks5 maanden geleden

Dit weekeinde verscheen onze vacatureadvertentie in het WPNR. Als je het blad achterstevoren leest, en dat doen de meeste lezers ;), móet je oog er direct op vallen. Met de kracht van de social media moeten we de vacature snel kunnen invullen. Graag delen dus!

7 vind ik leuks6 maanden geleden

Samen verder | Notaris.nl

De Wet Beperkte gemeenschap van goederen is op 1 januari 2018 ingegaan. Dat betekent dat er bij het aangaan van een huwelijk of geregistreerd partnerschap een aantal zaken anders wordt geregeld dan voorheen. Om iedereen goed over de nieuwe situatie te informeren heeft onze beroepsorganisatie KNB de website ‘Samen Verder’ ontwikkeld. Voor iedereen die..

3 vind ik leuks6 maanden geleden

2017 gaat de boeken in als een fantastisch jaar! Notariaat Kuhlmann en notariskantoor Cohen met succes verenigd. Dat vervult ons met trots. Met een welgemeend DANKJEWEL aan alle cliënten, verwijzers én partners die ons trouw zijn gebleven sluiten wij 2017 af. We zien elkaar in 2018 weer, in goede gezondheid. ✨GELUKKIG NIEUWJAAR!✨

13 vind ik leuks6 maanden geleden

Na het eerdere bericht, nu de formele(re) vacaturetekst. Mooie kerstgedachte: begin volgend jaar bij Bosscher Janssens aan de slag!

2 vind ik leuks6 maanden geleden

ONTZORGEN. Dát is wat wij graag doen. En best goed kunnen, al zeggen wij het zelf. Daarom is dat onze missie: het ontzorgen van onze cliënten. Ben jij de kandidaat-notaris die ons daarbij gaat helpen? Wij zoeken een ervaren kandidaat die met ons onze nalatenschapspraktijk en het personen- en familierecht naar een (nog) hoger plan kan tillen. Maar..

9 vind ik leuks7 maanden geleden

Ga je trouwen? Zo werkt dat financieel uit vanaf 2018!

Onze collega’s van Netwerk Notarissen maakten een mooie animatie over het nieuwe huwelijksvermogensrecht dat op 1 januari 2018 ingaat. Belangrijke info voor iedereen die na 01-01 gaat trouwen. Op naar de notaris!

9 vind ik leuks7 maanden geleden

Top Sportdag Groningen

Goede initiatieven verdienen het gedeeld te worden. Energy Valley Topclub organiseert in samenwerking met de zes aangesloten topclubs (FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus Volleybal, GIJS Groningen, Korfbalvereniging Nic. en GHHC Groningen) de Top Sportdag Groningen 2018. Wij zijn fan!

6 vind ik leuks8 maanden geleden

Niet vergeten dat dit weekeinde de wintertijd weer ingaat. Dat betekent dat de klok in de nacht van zaterdag op zondag een uur terug gaat. Vroeger donker, maar wel een uurtje langer slapen.

2 vind ik leuks8 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Vandaag hebben we weer een element toegevoegd aan onze zichtbaarheid en staan we er weer wat gekleurder op. Nu echt niet meer te missen aan het Emmaplein !

18 vind ik leuks9 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

En ook de jongens van FC Lewenborg JO 13-1 (wat vroeger ‘gewoon’ D1 was ) lopen er dit seizoen strak bij. Mooi seizoen gewenst mannen ⚽️!

30 vind ik leuks9 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Komend seizoen zijn wij de trotse sponsor van GHHC Groningen MB5. Want ook de breedtesport dragen wij een warm hart toe. En na de eerste gewonnen oefenpotjes hangen de shirts alweer te drogen. Mooi seizoen gewenst meiden!

23 vind ik leuks10 maanden geleden

Op 28 augustus staan ook wij stil bij Groningens Ontzet en is ons kantoor gesloten. Dinsdag weer paraat!

0 vind ik leuks10 maanden geleden