Nieuws

Tijdlijn

Op deze website lees je onze meest recente Facebookberichten. Dat is weer eens wat anders dan droog het “laatste nieuws” presenteren. Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. En ‘liken’ wordt gewaardeerd!

Vandaag begint de KEI-week Groningen. Heel veel nieuwe studenten nemen bezit van de stad voor de introductie. Voor velen het begin van een nieuwe periode. Wij wensen ze heel erg veel plezier: WELKOM IN GRONINGEN!

2 vind ik leuks5 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag sloten we het tijdperk Notariaat Kuhlmann af. Op initiatief van onze medewerkers werden 4 notarisappelbomen op de nieuw aangelegde parkeerplaats geplant. Prachtig! Samen met notariskantoor Cohen starten we maandag iets moois. Mét Kuhlmann én Cohen in onze gelederen. Bosscher Janssens notarissen. WELKOM! http://www.bosscherjanssens.nl

58 vind ik leuks3 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Vandaag is de spreekkamer echt af! Met een mooi kunstwerk van Daanoe – Daan Oude Elferink aan de muur. Door de kunstenaar zelf opgehangen! Kom gerust eens een kijkje nemen.

34 vind ik leuks3 maanden geleden

Bosscher Janssens notarissen

2 vind ik leuks3 maanden geleden

Omslagfoto van Bosscher Janssens notarissen

38 vind ik leuks3 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Stapje voor stapje komt het moment steeds dichterbij. En het wordt steeds tastbaarder ook!

10 vind ik leuks3 maanden geleden

Trouwen in gemeenschap van goederen vanaf 2018 alleen op speciaal verzoek - Magazine - Voor nieuws, achtergronden en columns

Lastig om over dit onderwerp volledig te berichten! Je trouwt na 1 januari 2018 nog steeds niet op huwelijkse voorwaarden; er worden alleen bepaalde vermogensbestanddelen van de gemeenschap uitgezonderd. Laat je daarom extra goed voorlichten vóór het huwelijk: ga naar de notaris, altijd! Bij uitstek de deskundige.

4 vind ik leuks3 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

We hebben er lang genoeg geheimzinnig over gedaan. Maar nu kunnen we het niet langer voor ons houden: begin mei volgt Jan Janssens Julius Cohen als notaris op en gaan de kantoren Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen samen verder. André Bosscher en Jan Janssens zetten de kantoren samen voort onder de naam Bosscher Janssens notarissen! De kantoren..

65 vind ik leuks4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Prachtig stilleven in onze nieuwe spreekkamer. Die overigens helemaal gereed is voor gebruik. De lamp hangt dus… welkom!

10 vind ik leuks4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Under construction, done! Weer een stapje gezet, op weg naar… extra spreekkamer gereed voor gebruik (als ook de lamp is opgehangen)!

7 vind ik leuks4 maanden geleden

Gemeenschap van goederen niet langer de standaard | Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Met de invoering van deze nieuwe wet zijn er nóg meer redenen om voor het huwelijk naar de notaris te gaan. Laat je goed voorlichten!

6 vind ik leuks4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Nieuwe (extra) spreekkamer ‘under construction’. En positief advies van de commissie. Nog heel even geduld…

9 vind ik leuks5 maanden geleden

Groningse Zwanestraat benoemd tot leukste winkelstraat van Nederland

Hoe leuk is dat? Na de Folkingestraat twee jaar geleden verdient nu de Zwanestraat (in combinatie me de Kromme Elleboog) het predicaat leukste winkelstraat van Nederland. Leuk! Gefeliciteerd aan alle winkeliers en uitbaters daar. Er gaat toch niets boven Groningen!

4 vind ik leuks5 maanden geleden

Er staan mooie dingen te gebeuren bij Notariaat Kuhlmann! We houden de spanning er graag nog een beetje in, maar we hopen op korte termijn toch wat meer info te kunnen geven. Hoe dan ook zal al dit moois begin mei zijn beslag moeten krijgen. Wat zeg ik? Zijn beslag moeten hebben gekregen! Stay tuned!

10 vind ik leuks5 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Onze André Bosscher op de benefiet van Stichting Help Direct, op de foto met Erik van Muiswinkel, winnaar van de fiets die beschikbaar is gesteld door TSO FIETSEN! Het was een geslaagde avond!

27 vind ik leuks6 maanden geleden

Ondersteuner Notaris Kantoor / Receptie-Secretariaat Medewerker - Horeca payroll & Uitzendbureau

Wij zijn (tijdelijk) op zoek naar een gastvrije medewerker. Reageer snel!

2 vind ik leuks6 maanden geleden

Initiatiefwetsvoorstel centraal aandeelhoudersregister ingediend | Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Een lang gekoesterde wens, en zó belangrijk voor het rechtsverkeer: het centraal aandeelhoudersregister. Zou dit initiatiefwetsvoorstel worden omarmd door de (rest van de) politiek?

4 vind ik leuks6 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Lekker eten voor het goede doel (Stichting Help Direct). Café de Oude Wacht organiseert dit Kerstdiner. Zien we elkaar daar dinsdag? Ook Notariaat Kuhlmann draagt dit goede doel een zeer warm hart toe.Meld je snel aan!

1 vind ik leuks8 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Ook dit jaar staan de meiden van MA1 van GHHC Groningen er weer mooi op! Met een 6e plek in de landelijke competitie nu de zaal in. Wij zijn een trotse sponsor!

20 vind ik leuks8 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Wie regelt je geldzaken als je het straks zelf niet meer kan? Je neef? Een van je kinderen? Of misschien de notaris? Vragen die aan de orde komen tijdens onze lezing “Rondom het Levenseinde”. Niet alleen voor de ouderen onder ons relevant! Aanmelden kan nog en is fijn, maar loop donderdagavond (10/11) ook gerust binnen in ’t Clockhuys in Haren. We beginnen..

5 vind ik leuks9 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag zijn wij te vinden op de Startersdag van de Kamer van Koophandel, stand 12. Zien we je daar?

4 vind ik leuks9 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Kom naar de Startersdag van de KvK op zaterdag 5 november! Je eigen bedrijf, je ziet het helemaal voor je. Maar daar komt nog heel wat bij kijken. Je hebt ongetwijfeld een hoop vragen. Hoe kan ik het beste klanten werven? Hoe regel ik mijn belastingzaken? Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Hoe weet ik of mijn bedrijfsnaam uniek is? Hoe vind ik..

2 vind ik leuks9 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Op 5 november zijn wij met een stand aanwezig op de Startersdag van de Kamer van Koophandel in de Martiniplaza. Onder het motto: “Je eigen bedrijf: goed voorbereid van start” worden starters volgestopt met allerhande belangrijke informatie. Ook door ons dus. Zien we je dan? Meld je aan! https://www.kvk.nl/evenementen/startersdag-2016/

3 vind ik leuks9 maanden geleden