Nieuws

Tijdlijn

Op deze website lees je onze meest recente Facebookberichten. Dat is weer eens wat anders dan droog het “laatste nieuws” presenteren. Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. En ‘liken’ wordt gewaardeerd!

ONTZORGEN. Dát is wat wij graag doen. En best goed kunnen, al zeggen wij het zelf. Daarom is dat onze missie: het ontzorgen van onze cliënten. Ben jij de kandidaat-notaris die ons daarbij gaat helpen? Wij zoeken een ervaren kandidaat die met ons onze nalatenschapspraktijk en het personen- en familierecht naar een (nog) hoger plan kan tillen. Maar..

8 vind ik leuks5 dagen geleden

Ga je trouwen? Zo werkt dat financieel uit vanaf 2018!

Onze collega’s van Netwerk Notarissen maakten een mooie animatie over het nieuwe huwelijksvermogensrecht dat op 1 januari 2018 ingaat. Belangrijke info voor iedereen die na 01-01 gaat trouwen. Op naar de notaris!

9 vind ik leuks2 weken geleden

Top Sportdag Groningen

Goede initiatieven verdienen het gedeeld te worden. Energy Valley Topclub organiseert in samenwerking met de zes aangesloten topclubs (FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus Volleybal, GIJS Groningen, Korfbalvereniging Nic. en GHHC Groningen) de Top Sportdag Groningen 2018. Wij zijn fan!

6 vind ik leuks4 weken geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Vandaag hebben we weer een element toegevoegd aan onze zichtbaarheid en staan we er weer wat gekleurder op. Nu echt niet meer te missen aan het Emmaplein !

18 vind ik leuks2 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

En ook de jongens van FC Lewenborg JO 13-1 (wat vroeger ‘gewoon’ D1 was ) lopen er dit seizoen strak bij. Mooi seizoen gewenst mannen ⚽️!

30 vind ik leuks2 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Komend seizoen zijn wij de trotse sponsor van GHHC Groningen MB5. Want ook de breedtesport dragen wij een warm hart toe. En na de eerste gewonnen oefenpotjes hangen de shirts alweer te drogen. Mooi seizoen gewenst meiden!

23 vind ik leuks3 maanden geleden

Op 28 augustus staan ook wij stil bij Groningens Ontzet en is ons kantoor gesloten. Dinsdag weer paraat!

0 vind ik leuks3 maanden geleden

Vandaag begint de KEI-week Groningen. Heel veel nieuwe studenten nemen bezit van de stad voor de introductie. Voor velen het begin van een nieuwe periode. Wij wensen ze heel erg veel plezier: WELKOM IN GRONINGEN!

2 vind ik leuks4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag sloten we het tijdperk Notariaat Kuhlmann af. Op initiatief van onze medewerkers werden 4 notarisappelbomen op de nieuw aangelegde parkeerplaats geplant. Prachtig! Samen met notariskantoor Cohen starten we maandag iets moois. Mét Kuhlmann én Cohen in onze gelederen. Bosscher Janssens notarissen. WELKOM! http://www.bosscherjanssens.nl

58 vind ik leuks7 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Vandaag is de spreekkamer echt af! Met een mooi kunstwerk van Daanoe – Daan Oude Elferink aan de muur. Door de kunstenaar zelf opgehangen! Kom gerust eens een kijkje nemen.

34 vind ik leuks7 maanden geleden

Bosscher Janssens notarissen

2 vind ik leuks7 maanden geleden

Omslagfoto van Bosscher Janssens notarissen

38 vind ik leuks7 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Stapje voor stapje komt het moment steeds dichterbij. En het wordt steeds tastbaarder ook!

10 vind ik leuks7 maanden geleden

Trouwen in gemeenschap van goederen vanaf 2018 alleen op speciaal verzoek - Magazine - Voor nieuws, achtergronden en columns

Lastig om over dit onderwerp volledig te berichten! Je trouwt na 1 januari 2018 nog steeds niet op huwelijkse voorwaarden; er worden alleen bepaalde vermogensbestanddelen van de gemeenschap uitgezonderd. Laat je daarom extra goed voorlichten vóór het huwelijk: ga naar de notaris, altijd! Bij uitstek de deskundige.

4 vind ik leuks7 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

We hebben er lang genoeg geheimzinnig over gedaan. Maar nu kunnen we het niet langer voor ons houden: begin mei volgt Jan Janssens Julius Cohen als notaris op en gaan de kantoren Notariaat Kuhlmann en Notariskantoor Cohen samen verder. André Bosscher en Jan Janssens zetten de kantoren samen voort onder de naam Bosscher Janssens notarissen! De kantoren..

65 vind ik leuks7 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Prachtig stilleven in onze nieuwe spreekkamer. Die overigens helemaal gereed is voor gebruik. De lamp hangt dus… welkom!

10 vind ik leuks8 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Under construction, done! Weer een stapje gezet, op weg naar… extra spreekkamer gereed voor gebruik (als ook de lamp is opgehangen)!

7 vind ik leuks8 maanden geleden

Gemeenschap van goederen niet langer de standaard | Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Met de invoering van deze nieuwe wet zijn er nóg meer redenen om voor het huwelijk naar de notaris te gaan. Laat je goed voorlichten!

6 vind ik leuks8 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Nieuwe (extra) spreekkamer ‘under construction’. En positief advies van de commissie. Nog heel even geduld…

9 vind ik leuks9 maanden geleden

Groningse Zwanestraat benoemd tot leukste winkelstraat van Nederland

Hoe leuk is dat? Na de Folkingestraat twee jaar geleden verdient nu de Zwanestraat (in combinatie me de Kromme Elleboog) het predicaat leukste winkelstraat van Nederland. Leuk! Gefeliciteerd aan alle winkeliers en uitbaters daar. Er gaat toch niets boven Groningen!

4 vind ik leuks9 maanden geleden

Er staan mooie dingen te gebeuren bij Notariaat Kuhlmann! We houden de spanning er graag nog een beetje in, maar we hopen op korte termijn toch wat meer info te kunnen geven. Hoe dan ook zal al dit moois begin mei zijn beslag moeten krijgen. Wat zeg ik? Zijn beslag moeten hebben gekregen! Stay tuned!

10 vind ik leuks9 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Onze André Bosscher op de benefiet van Stichting Help Direct, op de foto met Erik van Muiswinkel, winnaar van de fiets die beschikbaar is gesteld door TSO FIETSEN! Het was een geslaagde avond!

27 vind ik leuks10 maanden geleden