Nieuws

Tijdlijn

Op deze website lees je onze meest recente Facebookberichten. Dat is weer eens wat anders dan droog het “laatste nieuws” presenteren. Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. En ‘liken’ wordt gewaardeerd!

Sta jij binnenkort ook lachend te poseren voor de foto’s op onze website? Wij zijn met spoed op zoek naar een medewerker voor onze afdeling vastgoed. Ben jij of ken jij die ervaren klerk, kandidaat-notaris, jurist, medewerker, …, die onze ‘gewone’ overdrachten en hypotheken behandelt, contact onderhoudt met de makelaars, hypotheekadviseurs, banken..

22 vind ik leuks3 weken geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

De notarissen bestaan vandaag 175 jaar en dat vieren we🥳! Gebak bij de koffie bij GHHC Groningen. En ondertussen kun je je daar als vrijwilliger aanmelden. #notarisisjarig

15 vind ik leuks2 maanden geleden

KNB

Wie jarig is trakteert! Zaterdag dus gebakjes bij de koffie bij GHHC Groningen, door ons aangeboden in samenwerking met mede-sponsoren PlasBossinade en Trip.

8 vind ik leuks2 maanden geleden

Wie de jeugd heeft… mooie prestatie tijdens de 4mijl. Score: een prachtige medaille en dito shirt . Knap gedaan!!

34 vind ik leuks2 maanden geleden

Een vroegtijdig einde aan de ‘Stad en Ommeland rally’ leverde ons toch mooi de poedelprijs op. Maar het ging natuurlijk om het goede doel. De gehele opbrengst van de rally is voor Stichting Help Direct!

5 vind ik leuks3 maanden geleden

Foto's uit het bericht van Bosscher Janssens notarissen

Vandaag een verhelderend verhaal in het DvhN over de verschillen tussen het huwelijk en het geregistreerd partnerschap. Laat je goed informeren, #welkom!

3 vind ik leuks3 maanden geleden

Vandaag in het DvhN ‘Doc-Direct’, Winschoter kasteel onneembare vesting. Veilig idee dat daar ook álle oudere notariële akten zijn (en nog steeds worden) opgeslagen!

1 vind ik leuks4 maanden geleden

Nog een vacature! In verband met toegenomen werkzaamheden zijn wij ook op zoek naar een medewerker (m/v) die de collega’s administratief ondersteunt en de receptie kan ‘bemannen’. Meer info via https://www.linkedin.com/pulse/vacature-voor-een-administratief-medewerker-mv-jan-janssens/

3 vind ik leuks4 maanden geleden

Op dinsdag 28 augustus vieren ook wij Groningens Ontzet en is ons kantoor gesloten. #bommenberend https://www.bosscherjanssens.nl/

1 vind ik leuks4 maanden geleden

VACATURE!! We zijn op zoek naar een ervaren klerk/notarieel medewerker die ‘volledig’ zelfstandig onze onroerend goedpraktijk kan bestieren. Je behandelt dossiers (van A tot Z), hebt contact met de klant en onze verwijzers én je bent ons gezicht naar al die verwijzers. De grootte van ons kantoor vraagt om flexibiliteit en een ‘hands on mentaliteit’:..

7 vind ik leuks5 maanden geleden

Eerste Kamer stemt voor twaalf voorstellen gemeentelijke herindeling

Haren, Ten Boer en Groningen gaan echt samen. Iedereen was natuurlijk altijd al welkom op ons kantoor, straks kunnen ook de inwoners van Haren en Ten Boer ‘gewoon’ in de eigen stad naar de notaris 😉

4 vind ik leuks6 maanden geleden

Omslagfoto van

26 vind ik leuks8 maanden geleden

Op 25 mei aanstaande treedt de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) in werking. Iedereen is er maar druk mee. Wij ook! Het is goed te weten dat wij altijd al zeer zorgvuldig met persoonsgegevens omgingen (een open deur wat ons betreft). Op onze site hebben we onze privacyverklaring gepubliceerd. En het moment hebben we aangegrepen ook onze..

4 vind ik leuks8 maanden geleden

Poen voor Billy en ijs van mij.

Spontane acties? Wij houden ervan! Zo liepen wij Rob mulder in M’n eentje, Rob Mulder tegen het lijf en voordat we het wisten, zaten we middenin een prachtig verhaal. Over Bonaire, ijsjes en Billy! De hele video is meer dan de moeite waard, rond 13.20 verschijnen wij ten tonele. Gewoon kijken.

5 vind ik leuks8 maanden geleden

'Hypotheekakte één van moeilijkst te lezen documenten'

Hiermee kunnen we het wel eens zijn 😉 Maar gelukkig zijn wij er dan ook nog om het allemaal in gewone taal aan de klanten uit te leggen. Zo heb je alles juridisch prima geregeld en snap je ook je nog waar je je handtekening onder zet.

9 vind ik leuks8 maanden geleden

We zijn er klaar voor. Kom je ons ook bezoeken op de uitvaartbeurs in de Martinikerk? Stand 26, welkom!

11 vind ik leuks10 maanden geleden

Belangrijke onderwerpen luchtig gebracht! Aanstaande zaterdag present op de uitvaartbeurs in de Martinikerk. Stand 26. De toegang is gratis.

2 vind ik leuks10 maanden geleden

Even een formuliertje invullen en húp: we hebben toch weer een algehele gemeenschap van goederen. Wat een wetsvoorstel. Geen goede voorlichting? Überhaupt geen voorlichting, daarmee is toch helemaal niemand gediend? https://www.knb.nl/nieuwsberichten/knb-voorstel-dekker-gevaarlijk-vanwege-ontbreken-goede-voorlichting

2 vind ik leuks10 maanden geleden

GHHC Groningen

Mooie prestatie van ‘onze’ meiden. Vechten tot de allerlaatste seconde wordt beloond. Goed gedaan meiden, gefeliciteerd🥇!

4 vind ik leuks11 maanden geleden

Belangstelling voor NotarisID | Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris stapt met NotarisID in de digitale identificatie. En het wordt nog mooier, want het ontwikkelde identificatiemiddel dat straks bij de notaris verkrijgbaar is, heeft als enige op de markt het veiligheidsniveau ‘hoog’.

2 vind ik leuks11 maanden geleden

STORING! Op dit moment kampt onze telefonieprovider met een storing. Hierdoor zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Er is ons toegezegd dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

0 vind ik leuks11 maanden geleden

Dit weekeinde verscheen onze vacatureadvertentie in het WPNR. Als je het blad achterstevoren leest, en dat doen de meeste lezers ;), móet je oog er direct op vallen. Met de kracht van de social media moeten we de vacature snel kunnen invullen. Graag delen dus!

7 vind ik leuks1 jaar geleden

Samen verder | Notaris.nl

De Wet Beperkte gemeenschap van goederen is op 1 januari 2018 ingegaan. Dat betekent dat er bij het aangaan van een huwelijk of geregistreerd partnerschap een aantal zaken anders wordt geregeld dan voorheen. Om iedereen goed over de nieuwe situatie te informeren heeft onze beroepsorganisatie KNB de website ‘Samen Verder’ ontwikkeld. Voor iedereen die..

3 vind ik leuks1 jaar geleden

2017 gaat de boeken in als een fantastisch jaar! Notariaat Kuhlmann en notariskantoor Cohen met succes verenigd. Dat vervult ons met trots. Met een welgemeend DANKJEWEL aan alle cliënten, verwijzers én partners die ons trouw zijn gebleven sluiten wij 2017 af. We zien elkaar in 2018 weer, in goede gezondheid. ✨GELUKKIG NIEUWJAAR!✨

13 vind ik leuks1 jaar geleden