Legalisatie
Diensten

Legalisatie

Een legalisatie is een collegiale dienst en houdt in dat wij uw identiteit vaststellen en dat u uw handtekening plaatst in de aanwezigheid van een notaris (of zijn waarnemer). Dit biedt onze collega de zekerheid dat u bent wie u zegt die u bent. Tevens voldoet de collega dan aan de wettelijke regels (WWFT).

Legalisatie

Wij verzoeken u een afspraak te maken voor een legalisatie. De kosten bedragen minimaal € 60,00 inclusief btw (contant of per PIN te voldoen) en zijn afhankelijk van de werkzaamheden die van ons worden gevraagd.

Kopie conform origineel, gelijkluidenheidsverklaring en buitenlandse stukken

Uiteraard kunnen wij voor u ook andere diensten verzorgen, zoals de verklaring “kopie conform origineel”, gelijkluidendheidsverklaringen en de buitenlandse legalisatie. De kosten hiervoor bedragen minimaal € 60,00 (inclusief btw). Ook dit is afhankelijk van de werkzaamheden die van ons worden gevraagd.

Diensten

Nalatenschappen

Een sterfgeval in uw omgeving brengt emotie met zich mee. Wat kan het dan fijn zijn als wij u kunnen ontzorgen.

In een verdrietige periode is niets zo vervelend dan zakelijke dingen te moeten regelen. We hebben ons gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen. Op een respectvolle manier helpen we u met de talloze vragen die na een overlijden boven kunnen komen.

Meer informatie
Diensten

Familiezaken

Ons vak gaat over mensen. Uw verhaal, onze expertise.

Binnen ons vak is het relatievermogensrecht misschien wel het meest veelzijdig. Juridisch is het een heel breed vak. Daarbij komt de mens en zijn verhaal. En (gelukkig) iedereen is anders.

Meer informatie
Diensten

Wonen

Uw huis (op de grond of op het water): Wij verzorgen de juridische eigendomsoverdracht en regelen uw hypotheek. Alles in goed overleg met de makelaar en de hypotheekadviseur. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de kleur van de verf en de nieuwe inrichting.

Meer informatie
Diensten

Ondernemen

Als ondernemer heb je hart voor je zaak. Je werkt er hard voor. Goede adviseurs zijn onmisbaar. Zij attenderen u op wijzigingen in de wet, geven fiscale adviezen en signaleren het moment om ‘de B.V. in te gaan’.

Vervolgens is er voor u, als ondernemer met een goed gevulde agenda, maar één prioriteit: Een correcte en efficiënte afwikkeling. Die kunnen wij u bieden.

Meer informatie