Diensten

Diensten overzicht

Een van de mooie elementen van het Notariaat: de veelzijdigheid van het vak.

De notaris heeft een grote rol in het Nederlandse rechtsverkeer. Er zijn vele wettelijke taken waarvoor de tussenkomst van een notaris vereist is. Niet iedereen vindt dat leuk. Het blijft voor ons een uitdaging om te laten zien aan onze cliënten dat we er niet voor niets zijn. De rechtszekerheid voor u als individu is bij de notaris gewaarborgd. We leggen u graag uit hoe en waarom. Als u bij ons de voordeur uitloopt moet u denken: "Dat was de moeite waard". En dan doelen we niet op de lekkere koffie.

Nalatenschappen

Diensten

Een sterfgeval in uw omgeving brengt emotie met zich mee. Wat kan het dan fijn zijn als wij u kunnen ontzorgen.

In een verdrietige periode is niets zo vervelend dan zakelijke dingen te moeten regelen. We hebben ons gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen. Op een respectvolle manier helpen we u met de talloze vragen die na een overlijden boven kunnen komen.

Lees meer

Familiezaken

Diensten

Ons vak gaat over mensen. Uw verhaal, onze expertise.

Binnen ons vak is het relatievermogensrecht misschien wel het meest veelzijdig. Juridisch is het een heel breed vak. Daarbij komt de mens en zijn verhaal. En (gelukkig) iedereen is anders.

Lees meer

Wonen

Diensten

Uw huis (op de grond of op het water): Wij verzorgen de juridische eigendomsoverdracht en regelen uw hypotheek. Alles in goed overleg met de makelaar en de hypotheekadviseur. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de kleur van de verf en de nieuwe inrichting.

Lees meer

Ondernemen

Diensten

Als ondernemer heb je hart voor je zaak. Je werkt er hard voor. Goede adviseurs zijn onmisbaar. Zij attenderen u op wijzigingen in de wet, geven fiscale adviezen en signaleren het moment om ‘de B.V. in te gaan’.

Vervolgens is er voor u, als ondernemer met een goed gevulde agenda, maar één prioriteit: Een correcte en efficiënte afwikkeling. Die kunnen wij u bieden.

Lees meer