Ondernemen
Diensten

Ondernemen

Als ondernemer heb je hart voor je zaak. Je werkt er hard voor. Goede adviseurs zijn onmisbaar. Zij attenderen u op wijzigingen in de wet, geven fiscale adviezen en signaleren het moment om ‘de B.V. in te gaan’.

Vervolgens is er voor u, als ondernemer met een goed gevulde agenda, maar één prioriteit: Een correcte en efficiënte afwikkeling. Die kunnen wij u bieden.

Werkwijze

Door de samenwerking tussen ons kantoor en uw accountant/fiscalist kunnen we op kwalitatief hoog niveau uw dossier voorbereiden (terwijl u aan het ondernemen bent) en kunnen we het in gezamenlijk overleg opgemaakte stuk met u aan tafel doornemen.

Privé situatie is belangrijk

Niet alleen de onderneming en de structuur daarvan is van belang. Ook de privé-situatie van u als ondernemer is uitermate belangrijk. De juiste afstemming van de huwelijksvoorwaarden (of samenlevingsovereenkomst) en uw testamenten kunnen grote problemen in een overlijdenssituatie voorkomen. Uw partner en kinderen moeten goed achterblijven en de claim van de fiscus ziet u het liefst zo laag mogelijk. Wij kijken samen met u naar de best passende oplossing. Daarbij mag het levenstestament niet ontbreken, want wie neemt uw zaken waar als u dat zelf -al dan niet tijdelijk- niet kunt.

Onze expert

Jan Janssens

notaris

Sinds 1 mei 2014 ben ik werkzaam bij Bosscher Janssens notarissen. Eerst als (toegevoegd) notaris bij Notariaat Kuhlmann en met ingang van mei 2017 als notaris, als opvolger van Julius Cohen. Ik... Lees meer

Diensten

Nalatenschappen

Een sterfgeval in uw omgeving brengt emotie met zich mee. Wat kan het dan fijn zijn als wij u kunnen ontzorgen.

In een verdrietige periode is niets zo vervelend dan zakelijke dingen te moeten regelen. We hebben ons gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen. Op een respectvolle manier helpen we u met de talloze vragen die na een overlijden boven kunnen komen.

Meer informatie
Diensten

Familiezaken

Ons vak gaat over mensen. Uw verhaal, onze expertise.

Binnen ons vak is het relatievermogensrecht misschien wel het meest veelzijdig. Juridisch is het een heel breed vak. Daarbij komt de mens en zijn verhaal. En (gelukkig) iedereen is anders.

Meer informatie
Diensten

Wonen

Uw huis (op de grond of op het water): Wij verzorgen de juridische eigendomsoverdracht en regelen uw hypotheek. Alles in goed overleg met de makelaar en de hypotheekadviseur. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de kleur van de verf en de nieuwe inrichting.

Meer informatie