Medewerker

Over Ype Reitsma

In 1993 begonnen op een notariskantoor in Leeuwarden maar vanaf 2007 al weer werkzaam in Groningen. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Bosscher Janssens notarissen en dat bevalt mij goed. Het is een kantoor met een fijne sfeer, betrokken medewerkers en korte lijnen.

Ik houd mij bezig met het voorbereiden van de juridische overdracht van woningen en bedrijfspanden en bijbehorende hypothecaire financieringen. Een mooi aspect van mijn werkzaamheden vind ik het op elkaar afstemmen van de verschillende onderdelen om te zorgen voor een soepele overdracht, in alle opzichten. Wij staan er om bekend cliënten bij dit proces goed te begeleiden. Bovendien nemen we op de overdrachtsdatum graag de tijd voor u.

Ook voor het opstellen van een koopovereenkomst kunt u bij mij terecht. Daarbij vind ik het leuk om al vanaf een eerder moment bij de overdracht betrokken te zijn.

Neem vrijblijvend contact met mij op als u op dit gebied vragen heeft of zaken in gang wilt zetten, of plannen daarvoor heeft.

In mijn vrije tijd speel ik gitaar, luister ik naar (live) muziek en wandel ik met onze stabijhond. Sinds kort de snelle schoenen aangetrokken om nog wat meer frisse en Friese buitenlucht op te kunnen snuiven.