Over Melanie Benus

U kunt bij mij terecht voor al uw familierecht zaken, zoals huwelijkse voorwaarden, testamenten, samenlevingsovereenkomsten en schenkingen. Ook het afwikkelen van en adviseren in nalatenschappen behoort tot mijn expertise. U kunt daarbij denken aan verklaring van erfrecht, erfbelastingaangiften en verdelingen. Als estate-planner kan ik u begeleiden met vermogens planning, waarbij doorgaans aanzienlijke belastingbesparingen gerealiseerd kunnen worden. De andere rechtsgebieden van het notariaat (vastgoed en ondernemingsrecht) komen daarbij ook aan bod. Hieronder valt ook het begeleiden van bedrijfsopvolgingen.

Duidelijke taal en no-nonsense.

Juridische zaken lijken vaak ingewikkeld. Ik vind het belangrijk om in helder normaal Nederlands de situatie uiteen te zetten. Zodat u begrijpt welke gevolgen bepaalde keuzes kunnen hebben. Dan kunt u vervolgens de juiste keuzes maken, wat tot het beste resultaat leidt.

In 2000 ben ik in dit prachtige vak begonnen bij een groot gecombineerd kantoor in het midden van het land. Daar ben ik in verschillende secties (ondernemingsrecht, registergoedpraktijk en familierecht) werkzaam geweest. Sinds 2006 ben ik in het noorden werkzaam. Vanaf 2017 werk ik met veel enthousiasme voor Forum notariaat, wat nu Bosscher Janssens is. Wij hebben een fris, laagdrempelig en vooral kundig team met veel expertises.

Heeft u vragen, neem gerust contact op!