Over Ellen Westerbeek

Ik ben Ellen Westerbeek, notaris (toegevoegd) en sinds 1997 met veel plezier werkzaam in het notariaat.

Ik heb in Groningen gestudeerd en heb daarna ruim 20 jaar in Zuidhorn bij een notariskantoor gewerkt. Sinds maart 2018 werk ik voor Bosscher Janssens notarissen. Ik ben blij dat ik nu weer kan genieten van alles dat Groningen te bieden heeft.

Ik houd mij op kantoor voornamelijk bezig met het personen en familierecht. Graag adviseer ik u hierover. Mijn ervaring is dat een persoonlijk gesprek, waarbij ik de tijd neem om alle aspecten met u door te nemen, zorgt voor het beste resultaat, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het heden, maar ook naar de toekomst. Ik streef er altijd naar om een zo compleet mogelijk advies te geven. Het uitleggen van uw juridische situatie en uw mogelijkheden blijft voor mij het leukste onderdeel van mijn werk.

Wanneer ik nalatenschappen afhandel is het mijn bedoeling om erfgenamen zoveel mogelijk te ontzorgen. In overleg met de erfgenamen spreek ik af welke werkzaamheden ik zal uitvoeren en welke werkzaamheden erfgenamen eventueel zelf wensen te doen.

In het dorp waar ik woon ik zit onder andere in het bestuur dat de Koningsdag en de Halloweentocht organiseert. Ook voor vele andere functies en werkzaamheden weten ze mij te vinden.

Naast al deze werkzaamheden heb ik ook nog een gezin. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen. Sporten, koken en af en toe een boek lezen is voor mij “me-time” en bezorgt mij de benodigde ontspanning.