Medewerker

Over Bareld Timmer

Sinds 1988 ben ik werkzaam in het notariaat, vanaf februari 2004 in de stad Groningen en per 1 januari 2021 bij Bosscher Janssens notarissen.
Ik heb mijn klerkendiploma aan het SOMN in Utrecht behaald en daarnaast heb ik HBO-rechten gestudeerd op de Juridische Hogeschool Avans-Fontys in ‘s-Hertogenbosch, waar ik mijn Bachelor of Laws (LLB) graad heb behaald.

Mijn werkterrein ligt in het vastgoedrecht: ik heb ruime ervaring met het opstellen van overeenkomsten en akten ten behoeve van de bestaande bouw, projectontwikkeling, advisering bij en uitwerking van koop-/ aannemingsovereenkomsten, het opstellen en vestigen van erfdienstbaarheden, opstalrechten, erfpachtrechten, mandeligheden, appartementensplitsingen en akten van leveringen. Daarnaast ben ik goed bekend met (her)financieringen, als ook het beoordelen en opmaken van grondcontracten en juridische verkoopdocumenten (readers).

Ik ben een ouderwetse klerk en met veel enthousiasme ben in de weer met het op een onafhankelijke wijze ontzorgen van en het proactief meedenken met onze klanten, zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever.
Dit alles probeer ik te brengen op een no-nonsense wijze en als het enigszins mogelijk is met de nodige dosis humor.

Naast mijn werk geniet ik van mijn meisje, waar ik al meer dan 25 jaar vaste verkering mee heb, mijn twee dochters en mijn boxer Zylian.

Koken, maar ook het voorproeven en eten van heerlijke gerechten, als ook wandelen, fietsen, tuinieren en het schrijven van verhalen zijn naast het bezoeken van mijn oude liefde AFC Ajax mijn grootste hobby’s.