Medewerker

Jolande van der Meulen

Over Jolande van der Meulen

In september 1993 ben ik bij notaris Julius Cohen aan het werk gegaan als notarieel medewerker. Daarvoor ben ik jarenlang werkzaam geweest op een makelaarskantoor, waar ik bij de overdrachten van huizen al vaak met een notariskantoor te maken had. Het terrein van een notariskantoor was mij dus niet geheel onbekend.

Op het kantoor van notaris Cohen heb ik mij grotendeels bezig gehouden met familierecht en vennootschapsrecht en het verrichten van receptiewerkzaamheden.

Doordat Julius Cohen in mei 2017 zijn ambt heeft neergelegd en deze werd voortgezet  door Jan Janssens, ben ik op het kantoor van Bosscher Janssens notarissen aan de slag gegaan. Wanneer u ons kantoor belt of een afspraak op ons kantoor heeft, zult u vaak met mij te maken krijgen. Ik sta u graag te woord en zal u proberen met de juiste persoon binnen ons kantoor in contact te brengen.

In mijn privéleven ben ik getrouwd en heb een zoon en dochter, die ook allebei kind(eren) hebben en dus ben ik ook oma. Iets wat ik als heel erg leuk ervaar. Ik pas dan ook een paar dagen per week op de kleinkind(eren). Ook hou ik heel erg veel van (verre) reizen. Kortom, best een druk leven, maar het geeft mij veel energie.